ΑΓΟΡΑ

Καινούργιες Περιοχές που Φέρνουν τα Λατσιά σε Μια Νέα Εποχή

Written by LATSIA TV

Για τα τελευταία πέντε χρόνια ο αστικός χαρακτήρας των Λατσιών έχει αλλάξει δραματικά. Σχεδόν πέρασε απαρατήρητο το κτίσιμο ολόκληρων καινούργιων περιοχών από σπίτια και κατοικημένων κτηρίων. Σήμερα, είμαστε γοητευμένοι από την αλλαγή αυτή, ιδιαίτερα όταν ξεκινήσαμε το γύρισμα ενός εταιρικού βίντεο για τον καινούργιο μας πελάτη, τους CYVIEW DEVELOPERS.

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο γεγονός ότι η περιοχή που κατοικείτε, και ο τρόπος που μοιάζει, είναι ουσιώδες για τον τρόπο που νιώθετε, την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό σας, καθώς και στον τρόπο που συνυπάρχουν τα παιδιά, οι σκύλοι και οι καλεσμένοι σας, όλα μαζί σαν ένα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχει λόγος για περεταίρω λόγια, εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από σήμερα οι οποίες δείχνουν ότι αυτές οι νεογέννητες περιοχές δικαιολογούν όλους τους κόπους και τα όνειρα για την νέα εικόνα των Λατσιών.

[robo-gallery id=”3834″]

Η πρεμιέρα του Βίντεο, θα πραγματοποιεί στο εταιρικό συμβάν (event) της εταιρίας αυτή την εβδομάδα και μετέπειτα θα αποτελεί μέλος της διαφημιστικής καμπάνιας του Latsia.TV και του Alfasports.TV.

Η CYVIEW DEVELOPERS ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε παρέχει στην Κυπριακή αγορά ακινήτων, με τις καλύτερες ποιότητες ανάπτυξης. Οι κύριες αρχές της εταιρίας, είναι η αξιοπιστία, η ηθική και η συνοχή. Αυτές οι αξίες καθιστούν την κινητήρια δύναμη της εταιρίας, και είναι η βάση για να αναπτυχθεί μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρίας, τους πελάτες και συνεργάτες.

Στα τελευταία χρόνια, αυξήθηκε το πελατολόγιο των ξένων επενδυτών οι οποίοι επέλεξαν την CYVIEW DEVELOPERS για την επένδυση τους σε κατοικίες.

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα ανάπτυξης γης, τότε η Cyview Developers είναι η ιδανική σας επιλογή!

About the author

LATSIA TV

Latsia.TV είναι η δημοφιλέστερη τοπική τηλεόραση στην Κύπρο.
Επικοινωνία: editorial@latsia.tv